Kiteboarding op het IJsselmeer

Voornemens om te leren kiteboarden, maar dit nooit eerder gedaan? Met kiteboarding op het IJsselmeer gaat u voortvarend van start. NorthWest Kiteboarding beschikt over twee homespots aan het IJsselmeer, waar wij onze lessen aanbieden. Het voordeel van het IJsselmeer is dat zeker het eerste deel ervan relatief ondiep is. Daarbij is het water hier erg vlak, wat een ideale basis biedt voor uw eerste lessen in kiteboarding. Wanneer u vaardiger bent in de sport, zou u ook het kiteboarden op de Noordzee kunnen overwegen. Op verzoek bieden we hier af en toe lessen aan.

Kiteboarding in die Welle
Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

NorthWest Kiteboarding selfie

Vlot stappen maken tijdens kiteboarding op het IJsselmeer

De goede condities aan de rand van het IJsselmeer maken u hier snel stappen kunt zetten en zo al vlot beter wordt in het kiteboarden. U kunt bij kiteboarding op het IJsselmeer kiezen voor lessen rond Makkum Beach en bij Kornwerderzand. Kornwerderzand vormt onze hoofdlocatie en is geopend van begin mei tot eind september. In het najaar en de winter kunt u terecht op Makkum Beach. Beide locaties bieden voldoende ruimte, waardoor u geen hinder ondervindt van andere kitesurfers op het water. Op onze website vindt u meer informatie over beide locaties en de lessen die we u hier aanbieden.

Plan uw lessen in kiteboarding op het IJsselmeer

Wilt u uw vaardigheden in het kitesurfen verbeteren tijdens onze lessen kiteboarding op het IJsselmeer? U kunt deze lessen heel eenvoudig boeken via onze website. Kies voor een moment dat u goed uitkomt. De lessen worden verzorgd door ervaren kitesurfers. Daarbij bieden we lessen uitsluitend in kleine groepen aan, zodat we u voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven bij het kitesurfen.

NorthWest Kiteboarding team

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

NorthWest Kiteboarding team
NorthWest Kiteboarding team
NorthWest Kiteboarding team
header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!