Verken de wereld van kiten op het IJsselmeer

Welkom bij de ultieme kitesurfervaring op het IJsselmeer, aangeboden door de experts in watersportavonturen. Het IJsselmeer, bekend om zijn uitgestrekte wateren en consistente wind, is de ideale bestemming voor kitesurfers van elk niveau. Of je nu nieuw bent in de sport of een ervaren kiter, het IJsselmeer belooft onvergetelijke momenten op het water.

Een paradijs voor kitesurfers

Onze locatie aan het IJsselmeer is niet alleen adembenemend mooi, maar ook technisch perfect voor kitesurfen. Het ondiepe water en de open ruimte maken het een veilige en uitnodigende plek voor zowel nieuwkomers als gevorderden om hun vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. Bij ons vind je een community van enthousiaste kitesurfers, allemaal gepassioneerd door de liefde voor de sport en het water.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

NorthWest Kiteboarding selfie

Professionele begeleiding en hoogwaardige uitrusting

Ons team van professionele instructeurs staat klaar om je de fijne kneepjes van het kiten te leren. We zijn trots op onze persoonlijke en deskundige aanpak, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste uitrusting en lesmethodieken. Ons doel is om jou een veilige en plezierige leerervaring te bieden, zodat je vol vertrouwen het water op kunt gaan.

Ervaar de unieke schoonheid van het IJsselmeer

Naast de sportieve uitdaging biedt kiten op het IJsselmeer een unieke kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio. De levendige wateren, gecombineerd met de weidse uitzichten en de frisse zeelucht, zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring.

Kiteboarding in die Welle
NorthWest Kiteboarding team

Jouw kitesurfavontuur begint hier

Ben je klaar om te duiken in de opwindende wereld van kiten op het IJsselmeer? Sluit je aan bij onze community en ervaar de vrijheid en opwinding van deze fantastische sport.

Reserveer nu je kitesurfles of neem contact met ons op via +31620135944 of info@northwestkiteboarding.com.

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!