Leren kiten bij Julianadorp met NorthWest Kiteboarding

Heeft u ook altijd al eens willen leren kiten bij Julianadorp? NorthWest Kiteboarding is een kiteschool, gevestigd in het noordwestelijk deel van Nederland. U vindt ons niet alleen in Julianadorp, maar ook bij Makkum. Vanuit beide locaties hebben we voldoende mogelijkheden om het water op te gaan. In eerste instantie leren we kiten bij Julianadorp in ondiep water. Naarmate u behendiger wordt in het gebruik van een kite, maken we de stap naar iets dieper water; een goede basis is essentieel om steeds beter te worden in het kiten. Niet alleen voor beginnende kitesurfers is leren kiten bij Julianadorp interessant. Ook mensen met meer ervaring zijn van harte welkom bij onze kiteschool.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

header-nieuwsbrief-aanmelden

In kleine groepen kiten bij Julianadorp

Om uw vaardigheden zo snel mogelijk te kunnen verbeteren, bieden we onze lessen in het kiten bij Julianadorp aan in kleine groepen. Op deze manier kunnen we u garanderen, dat onze trainers voldoende tijd hebben om u persoonlijk te begeleiden tijdens de lessen. Naarmate uw vaardigheden verbeteren, kunt u het kiten steeds meer op eigen kracht; het is tijd om de zee op te gaan met uw kiteboard! Ook wanneer u eens wilt suppen, een sport in opkomst, bent u van harte welkom bij onze kiteschool.

Inschrijven voor lessen kiten in Julianadorp

Wilt u de kick van het kiten in Julianadorp ervaren? U kunt uw lessen voor het kitesurfen eenvoudig online aanvragen via onze website. Op de website vindt u daarnaast meer informatie over de invulling van deze lessen en onze werkwijze. Wilt u meer weten over het leren kiten of onze kiteschool? Neem in dat geval eens kontaktiert met ons op. We beantwoorden ze graag voor u.

NorthWest Kiteboarding team

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!