Lessen bij kiteschool in Friesland

NorthWest Kiteboarding is uw kiteschool in Friesland, wanneer u wilt leren kitesurfen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Door in hele kleine groepen lessen te volgen, zult u al snel merken dat uw vaardigheden in het kitesurfen verbeteren. We gaan niet direct het open water op, maar starten in ondiep water. Zo kunt u uzelf de basis van het kitesurfen in alle rust en op uw eigen tempo eigen maken. Op het moment dat u voldoende vertrouwen in uzelf heeft, zetten we de volgende stap richting de zee. Heeft u het volgen van lessen bij een kiteschool in Friesland al eens overwogen?

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

Kiteschool in Friesland voor beginners en gevorderden

U bent nooit te oud en te goed om te leren! Zelfs wanneer u al jaren op het kiteboard staat zijn er vaak nog kansen om uw techniek en vaardigheden te verbeteren. Onze kiteschool in Friesland begeleidt zowel beginnende kitesurfers als gevorderden. Dit doen we op het IJsselmeer en de Noordzee. Overigens bieden we u bij onze kiteschool in Friesland niet alleen lessen kitesurfen aan. Ook voor SUP lessen kunt u bij ons terecht. Het is de laatste jaren een hele populaire sport geworden onder Nederlanders.

Afspraak maken bij kiteschool in Friesland

Vanuit Makkum en Kornwerderzand bieden we u graag uw eerste kitelessen aan. Wilt u meer weten over de aanpak van onze kiteschool in Friesland, of wilt u direct een afspraak maken voor uw eerste lessen op het kiteboard? Neem in beide gevallen eens kontaktiert met ons op. We vertellen u er graag meer over. Op onze website leest u meer over onze kiteschool in Friesland en de verschillende soorten lessen en diensten die we u bieden.

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

NorthWest Kiteboarding team
header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!