Leer kitesurfen bij onze kiteschool in Noord-Holland

Voel de adrenaline door uw lijf gieren, tijdens uw eerste lessen bij onze kiteschool in Noord-Holland. In Julianadorp staan ervaren docenten klaar om u de eerste stappen van het kitesurfen te leren. Heeft u al meer ervaring in deze sport? In dat geval gaan we samen met u het open water op, om uw techniek verder te verbeteren. Het maakt het kitesurfen nog leuker! De lessen worden standaard in kleine groepen aangeboden, zodat docenten u voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Het helpt u in een korte periode grote stappen te zetten.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

Kiteschool in Noord-Holland voor iedereen

Zoals reeds aangegeven biedt onze kiteschool in Noord-Holland niet uitsluitend lessen aan beginnende kitesurfers. Ook de meer ervaren surfers hebben soms baat bij een docent die met hen meekijkt. Waar liggen de kansen op verbetering? Hoe zorgt u ervoor dat u de kite nog beter onder controle heeft? Het helpt u niet alleen beter te worden in uw sport; het maakt het kitesurfen ook leuker. Een beginnende kitesurfer sturen we niet direct de open zee op. We oefenen eerst in laag water, om een beter gevoel te krijgen bij de sport en de middelen die u erbij gebruikt. De veiligheid van u als deelnemer en onze docent staat altijd voorop.

Schrijf u in voor lessen bij onze kiteschool in Noord-Holland

Op onze website vindt u meer informatie over de wijze waarop onze kiteschool in Noord-Holland u kan helpen uw vaardigheden in deze sport te verbeteren. Neem kontaktiert met ons op, wanneer u zich wilt aanmelden voor de lessen die we aanbieden. U hoeft zelf geen materiaal te regelen, dit kunt u huren bij onze kiteschool. Zo kunt u eerst kijken of deze sport wat voor u is.

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!