Lessen volgen bij kiteschool aan de Noordzee

Steeds meer mensen ontdekken de charme van kiteboarding. Een sport die onder meer beoefend wordt op de Noord- en Waddenzee. Heeft u al eens overwogen om lessen te volgen bij een kiteschool aan de Noordzee? NorthWest Kiteboarding helpt u graag op weg, wanneer u deze sport uit wilt proberen. We zijn gevestigd in Makkum en Julianadorp aan Zee. Het maakt het mogelijk om lessen aan te bieden rond de Friese IJsselmeerkust en op de Noordzee. We werken hierbij in kleine groepen, zodat u voldoende persoonlijke aandacht krijgt bij het zetten van de eerste stappen. U zult u snel vooruitgang merken in uw vaardigheden.

kitesurfen
Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

Kiteschool aan de Noordzee voor beginners en professionals

Onze kiteschool aan de Noordzee helpt zowel beginnende sporters, als mensen die al jaren op een kiteboard staan. Een beginnende kiteboarder begint in wat ondiep water, om de basis van de sport te leren. Dit kan in een kleine groep, maar ook los als individu. Op deze manier merkt u dat u al snel beter wordt in kiteboarding. Het is tijd om wat verder de zee op te gaan! Uiteraard geheel in uw eigen tempo. Iemand met meer ervaring kan direct richting wat dieper water op de Noordzee. Ook de ervaren kiteboarder bieden we veel persoonlijke aandacht.

Meer informatie over onze kiteschool aan de Noordzee

Wilt u meer weten over de lessen die onze kiteschool aan de Noordzee aanbiedt? Bent u van plan om al op korte termijn te starten met kiteboarding? Neem in beide gevallen eens kontaktiert met ons op. We plannen graag een eerste les voor u in! Op onze website vindt u veel informatie over de wijze waarop onze kiteschool aan de Noordzee lessen aanbiedt.

NorthWest Kiteboarding team

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!