Kitesurfen in Friesland

Ontdek kitesurfen in Friesland met NorthWest Kiteboarding

Welkom in de fascinerende wereld van kitesurfen in Friesland! Gevestigd aan de prachtige Friese IJsselmeerkust, biedt NorthWest Kiteboarding de ideale setting voor zowel beginners als gevorderde kitesurfers. Ervaar de ultieme combinatie van wind en ondiep water in Friesland, en maak van jouw kitesurfavontuur een onvergetelijke ervaring.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

NorthWest Kiteboarding selfie

Kitesurfen in Friesland: een cursus voor iedereen

Bij NorthWest Kiteboarding geloven we dat kitesurfen toegankelijk moet zijn voor iedereen. Of je nu je eerste stappen in de sport zet of je skills wilt verbeteren, onze op maat gemaakte kitesurflessen in Friesland bieden voor elk wat wils. Onze ervaren instructeurs staan klaar om hun passie en expertise met je te delen, terwijl ze de nadruk leggen op veiligheid en plezier.

Veiligheid en plezier

Veiligheid is onze prioriteit bij NorthWest Kiteboarding. Wij zorgen ervoor dat jouw ervaring met kitesurfen in Friesland niet alleen leuk, maar ook veilig is. Onze lessen volgen internationale veiligheidsnormen en zijn ontworpen om je vaardigheden geleidelijk en veilig te ontwikkelen.

Kiteboarding in die Welle

Kitesurfen in Friesland: natuur en avontuur gecombineerd

Kitesurfen bij NorthWest Kiteboarding is meer dan een sport, het is een avontuur dat je dichter bij de natuur brengt. Geniet van de adembenemende uitzichten en de frisse zeelucht, terwijl je de vrijheid van het kitesurfen in Friesland ervaart.

Start jouw kitesurfen in Friesland avontuur vandaag!

Ben je klaar om deel uit te maken van de opwindende wereld van kitesurfen? Neem kontaktiert met ons op en begin vandaag nog aan jouw kitesurfreis in Friesland. Jouw kitesurfavontuur in Friesland begint bij NorthWest Kiteboarding! Ons team wacht op je om je te begeleiden bij elke stap.

Reserveer jouw plek nu tijdens onze winteractie met vroegboek korting: bel +316 20135944 of stuur een e-mail naar info@northwestkiteboarding.com.

NorthWest Kiteboarding team

Adres (Headoffice)

NorthWest Kiteboarding
Trasmolen 37
NL – 8754 GL Makkum

Locatie NH – Noordzee

Surfschule High5
Paal 6 Strand Julianadorp
Zanddijk 202
NL – 1787 PP Julianadorp

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!