Leren kitesurfen in Noord-Holland

Heeft het u altijd al leuk geleken om te leren kitesurfen in Noord-Holland? De hoogste golven opzoeken op de Noord- of Waddenzee? NorthWest Kiteboarding helpt u graag op weg. Kitesurfen is een bijzonder intensieve, maar vooral uitdagende en leuke sport. Het is belangrijk om de juiste manier van surfen onder de knie te krijgen, zodat u al snel de controle heeft over het kiteboard. NorthWest Kiteboarding is er niet alleen voor de startende surfer. Ook wanneer u al veel ervaring heeft in kitesurfen in Noord-Holland, kunt u bij ons terecht. We bieden lessen voor de professionele kiteboarder aan.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

Voor het eerste kitesurfen in Noord-Holland

Met meer dan 15 jaar ervaring helpen we u graag tijdens de eerste keer kitesurfen in Noord-Holland. Welke attributen worden gebruikt tijdens deze sport? Op welke manier kunt u de vlieger het beste in de lucht houden? Hoe houdt u uw surfboard en uw lichaam onder controle, op momenten dat de wind aan uw vlieger trekt? Het zijn typische vragen die we samen met u beantwoorden tijdens de eerste lessen kitesurfen in Noord-Holland. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. We houden u voortdurend in de gaten op het water, om uw veiligheid te kunnen waarborgen.

Kitesurfen in Noord-Holland bij NorthWest Kiteboarding

Wilt u op korte termijn leren kitesurfen in Noord-Holland? Kunt u niet wachten om de zee op te gaan met uw surfplank? Neem eens kontaktiert met ons op, zodat we samen naar een geschikt moment kunnen zoeken voor uw eerste lessen. Op onze website vindt u meer informatie over de dienstverlening die onze docenten en liefhebbers aanbieden. Waar in Nederland wilt u de lessen volgen?

NorthWest Kiteboarding team

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!