Kitesurfen op de Noordzee bij NorthWest Kiteboarding

Wilt u de unieke belevenis van kitesurfen op de Noordzee ervaren? Lijkt het u leuk om uw eigen grenzen te verleggen op de golven die u hier vindt? Kiteschool NorthWest Kiteboarding begeleidt u hier graag bij. Steeds meer mensen kiezen voor kitesurfen, daar het een zeer uitdagende sport is welke uw adrenaline level vrijwel zeker verhoogt. Door voor de lessen van onze ervaren instructeurs te kiezen, gaat u met een goed en veilig gevoel de Noordzee op. Naast kitesurfen op de Noordzee, bieden we u de mogelijkheid te surfen op het IJsselmeer.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

Lessen volgen om te kitesurfen op de Noordzee


Kitesurfen op de Noordzee wordt aangeraden, nadat u een aantal lessen gevolgd heeft. Bij deze lessen, welke in kleine groepen worden aangeboden, leert u verschillende vaardigheden. Standaard wordt begonnen in lager water, zodat de basis op orde is. Pas daarna verleggen we de aandacht naar een dieper stuk zee. De veiligheid van deelnemers aan onze lessen om te kunnen kitesurfen op de Noordzee staat altijd voorop. Naarmate u meer ervaring heeft, bieden we de instructies op steeds grotere afstand aan; u heeft geen intensieve begeleiding meer nodig. We noemen het ook wel guided kiting op de Noordzee.

Plan uw eerste keer kitesurfen op de Noordzee

Wanneer gaat u voor het eerst de Noordzee om te kitesurfen? We nodigen u van harte uit om een aantal lessen bij ons te volgen. Samen bereiden we u dermate goed voor, dat kitesurfen op de Noordzee naast een uitdaging vooral ook ontzettend leuk voor u is. Op onze website vindt u meer informatie over de lessen die we u aanbieden. Neem kontaktiert met ons op, wanneer u vooraf meer informatie wenst.

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

NorthWest Kiteboarding team
header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!