Kitesurfing Friesland: Begin Jouw Avontuur Vandaag Nog!

Ontdek de spanning van kitesurfen in het prachtige Friesland! Gelegen aan de adembenemende Friese IJsselmeerkust vind je NorthWest Kiteboarding, dé plek voor zowel beginners als ervaren kiters in Nederland en Europa. Friesland, met zijn uitgestrekte ondiepe wateren en gunstige windomstandigheden, biedt de ideale setting voor een onvergetelijke kitesurfervaring.

Of je nu net begint met kitesurfen of je technieken wilt verfijnen, NorthWest Kiteboarding biedt lessen op maat aan die aansluiten bij jouw niveau en ambities. Dankzij onze meer dan twee decennia ervaring, gegarandeerd door erkenningen van VDWS-international en Watersportverbond, zorgen we ervoor dat kwaliteit, veiligheid en plezier hand in hand gaan.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

NorthWest Kiteboarding selfie

Kies Jouw Kite- of Wingsurfavontuur

Bij NorthWest Kiteboarding geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om de magie van kitesurfen te ervaren. Onze professionele instructeurs zijn toegewijd om je op een veilige, effectieve en voorspoedige manier de nodige vaardigheden te leren. En met onze kleinschalige lesopzet – maximaal twee studenten per kite of wing – krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient.

Of je nu kiest voor een basiscursus om de sport te ontdekken, of voor een meer geavanceerde sessie zoals kite- of wing-foiling, wij hebben het juiste programma voor je

Neem De Sprong!

Waar wacht je nog op? Kitesurfing Friesland roept jou! Duik in deze opwindende wereld met NorthWest Kiteboarding. Boek nu je les, neem contact op via +31 620135944 of stuur een e-mail naar info@northwestkiteboarding.com. Ontdek waarom kitesurfen niet alleen een sport is, maar een levensstijl.

Begin jouw kite- oder wingsurfavontuur in Friesland nu! Reserveer je plek en voel de adrenaline van de krachten van de wind.

Kiteboarding in die Welle
NorthWest Kiteboarding team

Adres (Headoffice)

NorthWest Kiteboarding
Trasmolen 37
NL – 8754 GL Makkum

Locatie NH – Noordzee

Surfschule High5
Paal 6 Strand Julianadorp
Zanddijk 202
NL – 1787 PP Julianadorp

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!