Kitesurfles in Noord-Holland

Kitesurfen is een steeds populairdere sport in Nederland. Het gaat gepaard met actie en adrenaline, daagt u uit en blijft ook na vele lessen leuk! Boek een kitesurfles in Noord-Holland via NorthWest Kiteboarding. Onze docenten hebben een ruime ervaring in het beoefenen van deze sport, kennen de zee en helpen u op uw niveau beter te worden in het kitesurfen. We zijn langs de kust in Noord-Holland op verschillende plekken actief. Daarnaast vindt u ons ook langs de Friese kust. Het feit dat we van start gaan op ondiepe stukken van de zee, maakt dat u de sport ook als beginnende kitesurfer snel onder de knie zal krijgen.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

Individuele begeleiding bij kitesurfles in Noord-Holland

Bij een kitesurfles in Noord-Holland staat een persoonlijke en individuele begeleiding voorop. Door u individueel te begeleiden tijdens lessen in kleine groepen, maakt u snel stappen. Zo kunt u na verloop van tijd van het ondiepe water naar diepere stukken gaan, om uzelf uit te blijven dagen. Het enthousiasme van onze docenten en het geduld wat zij hebben maakt dat de kitesurflessen leuk blijven voor iedere deelnemer! Op onze website leest u meer over de wijze waarop wij deze lessen aanbieden.

Boek uw kitesurfles in Noord-Holland

Wilt u op korte termijn van start gaan met uw eerste kitesurfles in Noord-Holland? Neem via de website kontaktiert met ons op, zodat we u vooraf meer kunnen vertellen. Zo weet u precies wat u van deze eerste kitesurfles mag verwachten. Het boeken van een kitesurfles doet u eenvoudig via onze website, aan de hand van vier stappen. Nadat u zich heeft aangemeld, zal het inplannen van uw volgende lessen nog sneller en makkelijker gaan!

NorthWest Kiteboarding team

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!