Ontdek NorthWest Kiteboarding aan het IJsselmeer

Bij NorthWest Kiteboarding ontsluiten we de wereld van kitesurfen voor jou, direct aan de oevers van het adembenemende IJsselmeer. Dit is de plek waar de wind spreekt in rukken en fluisteringen, waar elke golf een nieuw verhaal vertelt, en waar jouw kitesurfavontuur werkelijkheid wordt. Ons aanbod varieert van beginnerscursussen die je veilig en zeker het water op helpen, tot geavanceerde trainingen die je vaardigheden en trucs naar een hoger niveau tillen. Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs zorgen voor een persoonlijke en inspirerende leerervaring, terwijl je gebruikmaakt van het beste en modernste materiaal. Of je nu voor het eerst een kite in handen neemt of al jaren ervaring hebt, wij hebben alles wat je nodig hebt om je passie voor het kitesurfen te verdiepen.

Let op, tip:

Betalingen bij voorkeur via iDeal. De betaalmethode ‘Sofort-banking’ is bedoeld voor onze vrienden uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwiterland en bovendien brengt de bank je hiervoor kosten in rekening.

NorthWest Kiteboarding selfie

Een gemeenschap van windzoekers en droommakers

Kitesurfen bij NorthWest Kiteboarding is meer dan het beheersen van wind en water; het is onderdeel worden van een levendige gemeenschap die de liefde voor deze sport deelt. We organiseren regelmatig evenementen en bijeenkomsten waar je kunt ontspannen, ervaringen kunt delen en vriendschappen kunt sluiten met medesurfers. Het IJsselmeer dient als ons speelveld, waar we samen de vrijheid van het Kitesurfen vieren en elkaar inspireren om grenzen te verleggen. Of je nu komt voor de sport, de adrenaline, of simpelweg voor de vreugde van het zijn met gelijkgestemden, je vindt een thuis bij ons.

Jouw volgende stap

Ben je klaar om je aan te sluiten bij de rangen van enthousiaste kitesurfers die hun dromen op het IJsselmeer najagen? Of je nu een cursus wilt boeken, geïnteresseerd bent in de nieuwste uitrusting, of gewoon meer wilt weten over wat ons drijft, we nodigen je uit om kontaktiert op te nemen. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen de volgende stap in je kitesurfavontuur te zetten. Start vandaag nog jouw reis bij NorthWest Kiteboarding en ervaar de ongeëvenaarde schoonheid en de opwinding van kitesurfen op het IJsselmeer.

Kiteboarding in die Welle
NorthWest Kiteboarding team

Adres (Headoffice)

NorthWest Kiteboarding
Trasmolen 37
NL – 8754 GL Makkum

Locatie NH – Noordzee

Surfschule High5
Paal 6 Strand Julianadorp
Zanddijk 202
NL – 1787 PP Julianadorp

Office en (les)aanvragen
T: +31 (0)6 20135944
E: info@northwestkiteboarding.com

Marcus
T: +31 (0)6 20135944
E: marcus@northwestkiteboarding.com

Maria
T: +31 (0)6 18600022
E: maria@northwestkiteboarding.com

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!

header-nieuwsbrief-aanmelden

Verpassen Sie nicht unsere Rabatte auf Kurse & Verkäufe!